В Раді за півгодини визріла цікава пропозиція

Середа, 14 листопада 2007, 14:46

В роботі групи підготовки першого засідання Верховної Ради оголошено перерву на 15 хвилин.

Як повідомила в перерві журналістам представниця Партії регіонів Ганна Герман, "литвинівець" Ігор Шаров запропонував замінити свою кандидатуру на посаду голови комісії на кандидатуру регіонала Олександра Єфремова.

Як відомо, досі регіонали наполягали на тому, щоб робочу групу очолив Адам Мартинюк, а одним із його заступників став Шаров.

У свою чергу представник НУНС Руслан Князевич повідомив, що за умови непідтримки Адама Мартинюка Шаров запропонував обрати головою групи представника Партії регіонів, заступником представника НУНС, а сам погодився на посаду секретаря.

За словами Князевича, ця пропозиція була підтримана БЮТ і НУНС.

"У зв'язку з цим Партія регіонів практично заскочена цією пропозицією, і вони попросили взяти перерву до завтрашнього ранку, але пан Шаров відмовився", - розповів "нашоукраїнець".

За словами Князевича, якщо за 15-хвилинну перерву позиція ПР не зміниться, то БЮТ і НУНС запропонують Шарову на власний розсуд висунути будь-яку кандидатуру і підтримають її.

Як відомо, БЮТ і НУНС, з одного боку, і Партія регіонів, з іншого, мають по 15 представників у групі. Голос Шарова є вирішальним при голосуванні і для наявності кворуму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News