Симоненко гадає, що немає шляху, окрім нього

Четвер, 15 листопада 2007, 07:51

Лідер Комуністичної партії Петро Симоненко виступає за головування КПУ в групі з підготовки першої сесії Верховної Ради.

Про це Симоненко сказав в ефірі телекомпанії "Перший національний" у середу, повідомляє "Обком" із посиланням на "Українські новини".

"Узагалі, у Верховної Ради немає іншого шляху, крім того, щоб комуніст очолив і робочу групу, і сам парламент", - сказав лідер КПУ.

У противному випадку, вважає Симоненко, продовжиться використання великим капіталом парламенту й уряду для захисту своїх інтересів.

Лідер комуністів підкреслює, що тільки його політична сила в Україні не причетна до великого капіталу, не заангажована і захищає винятково інтереси народу.

Також він висловив впевненість у здатності КПУ забезпечити роботу парламенту.

"Я глибоко переконаний, що той досвід, який є у мене особисто й у фракції, яку я очолюю, дозволить нам краще організувати роботу парламенту за усіх тих, кого сьогодні називають політики і засоби масової інформації", - сказав він.

Як відомо, група з підготовки першої сесії Верховної Ради продовжить свою роботу в четвер, 15 листопада.

Партія регіонів не може визначитися зі своєю кандидатурою на посаду голови депутатської групи з підготовки першої сесії Верховної Ради 6-го скликання і висуває кандидатури з представників КПУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування