Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У центрі перед "Олімпійським" готові зробити дірку – для Євро-2012

Четвер, 15 листопада 2007, 09:59

У проект будівництва ТРЦ "Троїцький" перед НСК "Олімпійський" можуть бути внесені всі необхідні зміни для забезпечення безпечної евакуації людей зі стадіону під час проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

Про таку готовність ТОВ "Юджин", що веде будівництво торгового центру, заявив керівник проекту ТРЦ Сергій Овчинніков, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми також хочемо офіційно заявити, що відповідно до концепції, що була представлена (на розгляд містобудівної ради Києва 7 листопада 2007 року) необхідно передбачити прохід через наш торгово-розважальний центр для евакуації близько 19 тис. людей", - сказав Овчинніков.

"Ми готові приступити до реорганізації нашого проекту, внести ці зміни, захистити їх як годиться на містобудівній раді, пройти експертизу в Київському інституті експертизи і здійснити ці зміни в проекті", - додав він.

За словами Овчиннікова, "Юджин" готове внести зміни в проект "Троїцького", щоб створити прохід шириною близько 20 метрів на першому поверсі ТРЦ.

Він також підтвердив своє рішення про безкоштовне надання глядачам "Олімпійського" парковочних місць у "Троїцькому" під час матчів Євро-2012.

Разом з тим директор зі стратегії і корпоративного розвитку "Смарт-холдингу" Олексій Пертин відзначив, що "ми в змозі реалізувати цей проект, щоб він задовольнив усі зацікавлені сторони (інвестори, уболівальники, уряд)".

Як відомо, на початку листопада 2007 року містобудівна рада Києва затвердила ескізний проект реконструкції НСК "Олімпійський", на якому планується провести фінал Євро-2012.

Раніше представник ЗАТ "Смарт-холдинг", що володіє 50%-часткою у ТОВ "Юджин", повідомляв, що за умови розблокування будівництва найближчим часом об'єкт може бути введений в експлуатацію до кінця 2008 року.

При цьому він нагадав, що "Юджин" у 2002 році оформило право користування земельною ділянкою, розробило проект, затвердило і узгодило його у всіх необхідних інстанціях.

Крім того, проведені чотири експертизи з оцінки евакуації глядачів зі стадіону НСК "Олімпійський": кафедрою міського будівництва Київського національного університету будівництва й архітектури, французькими компаніями ATN і EMSYSS, а також УкрНІІПБ МНС України.

Президентом "Смарт-холдинга" є Вадим Новинський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...