Соратниця Януковича готова дати Ющенку мандат, " хай рулює"

Четвер, 15 листопада 2007, 12:12

Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман вважає неприпустимим перенесення в секретаріат президента засідання робочої групи із підготовки першої сесії Верховної Ради України VІ скликання.

Як передає кореспондент УНІАН, про це вона заявила у четвер журналістам, коментуючи відповідну ініціативу Президента України Віктора Ющенка про перенесення засідання.

"Я все ще вірю, що український парламент існує, й він знаходиться не на Банковій, а на Грушевського. Поки я в це вірю, я відчуватиму себе депутатом. Якщо ми вирішуватимемо депутатські проблеми на Банковій, тоді треба закривати Грушевського, і не треба брати ці мандати, а дати один мандат Віктору Андрійовичу й хай рулює країною", - сказала Герман.

Разом із тим, представник Партії регіонів підкреслила, що поважає й цінує зусилля президента України Ющенка, "щоб якось розрулити ситуацію в країні".

"Але краще, що президент може в цій ситуації зробити – це пильнувати демократію й підтримувати розподіл гілок влади в країні, якщо йому дороге майбутнє цієї країни й майбутнє демократії", - підкреслила вона.

Як відомо, у четвер Ющенко висловив готовність організувати в Секретаріаті Президента засідання підготовчої групи з організації першого засідання Верховної Ради VI скликання, якщо політичні сили не можуть самі домовитися.

У той же час, він вважає, що це не в його компетенції, й буде принизливим для політичних сил.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News