Партія регіонів змусить Тимошенко обрати дідька лисого

Четвер, 15 листопада 2007, 12:35

Партія регіонів у четвер має намір в черговий раз запропонувати кандидатуру представника комуністів Валентина Матвєєва на посаду голови підготовчої групи з організації і проведення першого засідання Верховної Ради VІ скликання.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомила член підготовчої групи від Партії регіонів Ганна Герман у четвер журналістам.

"Матвєєв як ніхто інший найбільше підходить для цієї роботи. Він має великий досвід роботи в Регламентному комітеті, і ми спробуємо переконати наших колег", - сказала Герман.

При цьому вона підкреслила, що Партія регіонів "робить і робитиме все для досягнення компромісу і консенсусу".

"Ми повинні навчити наших колег керуватися не принципом партійної приналежності, а принципом професійних якостей", - зазначила Герман.

"Якщо я не помиляюся, здається, Юлія Тимошенко сказала, що готова проголосувати хоч за дідька лисого, лиш би обрати голову робочої групи, але кращого у нас не знайшлося нікого, і ми пропонуємо тих, кого ми вважаємо досвідченими людьми, людьми, які триматимуть дисципліну і порядок, а також стежитимуть за тим, щоб не порушувався регламент", - додала представник Партії регіонів.

Як повідомлялося, 14 листопада Партія регіонів висунула на посаду голову робочої групи кандидатуру Матвєєва від КПУ. Водночас БЮТ і НУ-НС відмовилися голосувати за цю кандидатуру.

Зокрема, за словами представника НУ-НС Бориса Тарасюка, блок ні за яких умов не погодиться на обрання головою Підготовчої групи представника від КПУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...