Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко визначив дату створення коаліції

Четвер, 15 листопада 2007, 15:26

Один з лідерів "Нашої України - Народної самооборони" В'ячеслав Кириленко переконаний, що коаліційна угода між БЮТ та "НУ-НС" буде підписана 23 листопада на першому засіданні новообраної Верховної Ради.

"23 числа ми підпишемо угоду про коаліцію демократичних сил між "НУ-НС" і БЮТ і почнемо ту роботу, яка визначена програмою та регламентом діяльності коаліції", - сказав він журналістам по завершенні засідання робочої групи у четвер.

Крім того, за його словами, на першому засіданні ВР до обрання тимчасової президії головуватиме представник Партії регіонів, "оскільки її представник очолив робочу групу".

Загалом він сказав, що на засіданні у четвер також було обрано координаторів трьох створених робочих депутатських підгруп, зокрема ними стали бютівець Олександр Сас, регіонал Микола Азаров та комуніст Валентин Матвєєв.

"НУНС і тут пішла на зустріч. Ми відмовились від того, щоб боротися за очолювання будь-якої з підгруп. Ми вважаємо, що всі питання є технічними, і наші колеги у підгрупах абсолютно швидко їх вирішать", - сказав Кириленко.

За його словами, підгрупи працюватимуть до наступного тижня, а "орієнтовно у понеділок – вівторок" робоча група збереться знову і продовжить роботу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...