Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У НУНС з'явився ще один кандидат у непідписанти?

Четвер, 15 листопада 2007, 16:52

Представник блоку "Наша Україна-Народна самооборона" Віктор Тополов заявляє, що ніякої угоди про створення коаліції поки немає і бути не може до початку роботи Верховної Ради.

Про це він заявив в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у четвер.

"Ніякої угоди про створення коаліції поки немає і бути не може, тому що поки не почне роботу Верховна РадаVI скликання, не може бути офіційних ні депутатів, ні фракцій, ні угоди про коаліцію", - відзначив Тополов.

"Сьогодні є скоріше тільки протокол про наміри кандидатів у народні депутати від блоку Юлії Тимошенко і блоку НУ-НС про спільні дії в парламенті VI скликання", - додав він.

За словами Тополова, "не менше питань існує по суті проекту коаліційної угоди", яка в тому вигляді, у якому існує сьогодні викликає "великі сумніви в тому, чи підпише сам Тополов таку угоду".

У той же час Тополов відзначив, що такою заявою він не відмовляється від підтримки ідеї формування більшості у Верховній Раді на основі БЮТ і НУ-НС.

Він відзначив, що попереднє підписання ним проекту майбутнього коаліційного договору стало "чітким підтвердженням готовності ввійти в міжфракційний союз двох блоків".

Тополов також не сумнівається в необхідності об'єднання демократичних сил у новому парламенті, у той же час наполягає на дотриманні "виваженості і реалістичності при формуванні принципів діяльності і першочергових кроків такої коаліції".

Тополов відзначив, що має зауваження зокрема щодо тих пунктів угоди між БЮТ і НУ-НС, у яких "закріплені передвиборчі обіцянки, що безпосередньо втручаються в сферу конституційної відповідальності президента або носять необґрунтований і декларативний характер".

Мова йде про скасування вже з 1 січня 2008 року призову в Збройні сили, зміну військової організації держави, дуже швидке повернення знецінених внесків громадян України в радянському Ощадбанку, розподіл Нацбанку і державних банків за партійними блоками.

Тополов, член партії "Народний союз-наша Україна!", депутат Верховної Ради 5-го скликання, екс-голова НС НАК "Вугілля України", екс-перший заступник міністра палива й енергетики.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування