Партія регіонів збирається розділити і ліквідувати

Четвер, 15 листопада 2007, 17:50

Партія регіонів пропонує ряд комітетів у Верховній Раді шостого скликання ліквідувати, а частину – розділити.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив журналістам член Партії регіонів, перший віце-прем’єр-міністр Микола Азаров.

Азарова обрано головою підгрупи Підготовчої групи, що займатиметься питаннями комітетів ВР.

Другу підгрупу - з підготовки порядку денного першого засідання парламенту - очолив Сергій Сас (БЮТ), а третю підгрупу - щодо організаційно-технічного забезпечення роботи ВР - очолив представник КПУ Валентин Матвєєв.

За словами Азарова, Партія регіонів має свої напрацювання щодо кількості та предмету відання комітетів Верховної Ради. Він вважає, що зміни необхідні. "Що, в нас ефективно працювала попередня сесія, ефективно готувались законопроекти, ефективно вони реалізовувалися? Ні", - заявив він.

За словами представника Партії регіонів, це означає, що є недоліки в організації роботи парламенту, і в першу чергу – у недосконалій структурі комітетів парламенту.

Як сказав Азаров, деякі комітети необхідно об’єднати, а деякі – посилити. За його словами, має бути "сильний комітет – економічної політики".

Він вважає за необхідне зробити все, щоб такий комітет ефективно співпрацював з Бюджетним комітетом та з Комітетом з питань фінансової політики.

На запитання журналістів, яку кількість комітетів ВР пропонує Партія регіонів, Азаров відповів, що це не має ніякого значення. За його словами, важливо, щоб вони працювали ефективно.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News