Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За парковку в Києві можна не давати банкнот

П'ятниця, 16 листопада 2007, 10:11

Комунальне підприємство "Київтранспарксервіс" переходить до безготівкових розрахунків за послуги паркування за абонементними талонами.

Про це заявила заступник голови КМДА Ірена Кільчицька, повідомляє прес-служба адміністрації.

"Нова система паркування комунального підприємства "Київтранспарксервіс" розроблена з метою удосконалення шляхів оплати та контролю послуг такого типу. Вона передбачає легке та ефективне використання абонементних талонів", - розповіла Кільчицька.

Вона додала, що найближчим часом планується впровадження декількох типів абонементних паркувальних талонів, а саме: на квартал, місяць, день та годину.

Вартість паркування буде варіюватися в залежності від територіальної зони, які за пріоритетністю поділено на три категорії.

Перша територіальна зона – у межах Європейської площі та площі Льва Толстого, вул. Трьохсвятительської, Михайлівської, Великої Житомирської, Володимирської, Льва Толстого, Великої Васильківської, Саксаганського, Еспланадної, Басейної, Шовковичної та Грушевського.

Друга територіальна зона – у межах вул. Набережно-Хрещатицької, Ярославської, Нижній Вал, Глибочицької, Артема, Мельникова, Теліги, Довженка, Індустріальної, Ярославського провулку, Чоколівського бульвару та бульвару Дружби народів, Московської площі та Червонозоряного проспекту.

Третя територіальна зона включатиме в себе усі інші вулиці Києва.

Протягом найближчого часу передбачається також запровадження інноваційних технологій в систему оплати послуг з паркування шляхом перерахування коштів за допомогою мобільного зв'язку на номер оператора МТС.

Таким чином, пояснила Кільчицька, кожен водій зможе сплатити за паркувальне місце, надіславши sms-повідомлення на спеціальний номер.

Це не залежатиме від того, яким мобільним оператором користується водій – він просто надсилатиме повідомлення на цей спеціальний номер МТС, а кошти з його рахунку таким чином отримуватиме "Київтранспарксервіс".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування