Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко обіцяє зробити подарунок Ющенку навесні

П'ятниця, 16 листопада 2007, 11:38

Голова політради блоку "Наша Україна-Народна Самооборона" В’ячеслав Кириленко вважає, що партію на базі блоку вдасться створити навесні наступного року.

Про це він заявив в інтерв’ю "Україні молодій", повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Звичайно, ми налаштовані завершити цей процес якомога швидше. Але для того, щоб він відбувся результативно і дав на виході партію дійсно нової європейської якості, спроможну надати президенту ефективну підтримку на його наступних виборах, такий форум необхідно провести у квітні—травні наступного року", - пояснив Кириленко.

Він розповів, що декілька тижнів тому була створена робоча група, що складається з трьох підгруп, які працюють над програмою, статутом і курують організаційні питання.

"Найближчого понеділка ці підгрупи доповідатимуть політраді, і ми приймемо рішення, в тому числі і щодо термінів", - сказав лідер "Нашої України".

Кириленко запевнив, що усі члени блоку підтвердили намір створити таку партію. "За цим діло не стало. Тепер треба провести переговори таким чином, щоб усі дев’ять партій бачили перспективи для себе в новій силі", - сказав він.

Кириленко переконаний, що головні труднощі створення єдиної партії полягають в тому, що Блок складається із дев’яти партій.

"Насамперед, треба внести зміни до закону про політичні партії, якими були б вирішені всі питання про правонаступництво партій, про точку відліку створення майбутньої партії. Родовід має вестися від дати створення найстаршої партії блоку. Після внесення змін до законодавства партія не вважатиметься новою — це буде продовження історії всіх дев’яти партій", - наголосив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування