Людина Балоги поставила Тимошенко вимогу

П'ятниця, 16 листопада 2007, 14:11

Заступник голови партії "Наша Україна" Ігор Кріль вважає, що кандидати на прем’єра не повинні заглядатися на президентське крісло.

Про це він сказав в коментарі прес-службі блоку "Наша Україна – Народна Самооборона".

"Напередодні першого засідання ВР, де будуть створені фракції та прийматиметься рішення щодо коаліційної угоди, я готовий підписатися під будь-якою коаліцією за єдиної умови: запропоновані цими коаліціями кандидатури на прем’єра не матимуть президентських амбіцій на виборах 2010 року", – сказав Кріль.

За його словами, у теперішній нестабільний час урядові необхідно якомога тісніше співпрацювати з президентом задля розвитку економіки і вирішення соціальних проблем.

"Якщо хтось хоче розглядати посаду прем’єра як "стартовий майданчик" для майбутніх президентських виборів, то це призведе до політичного протистояння".

Політик наголосив, що у такій ситуації неминучий конфлікт між президентом та прем’єром.

"Тоді громадянам доведеться забути про вирішення соціальних проблем", – наголосив Кріль.

"Політики повинні думати, як забезпечити гідне життя кожному громадянину, а не про те, щоб задовольнити свої власні політичні амбіції", – додав він.

Як відомо, Кріль досі не підписав коаліційну угоду. Заступник голови партії "Наша Україна" вважається людиною Віктора Балоги в керівництві партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News