Кириленко та Луценко осліпли від посад мера та спікера?

П'ятниця, 16 листопада 2007, 15:39

Член блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Ігор Кріль заявляє, що відмова "Народної самооборони" влитися у єдину демократичну партію може призвести до "суттєвих політичних проблем".

Коментуючи слова Юрія Луценка щодо неможливості на даний момент створення єдиної партії на базі блоку "НУ-НС", Кріль у коментарі УНІАН заявив:

"Деякі "павлики морозови" у блоці "НУ-НС" забули, чийого батька вони діти. Якщо вони не опам'ятаються і не зрозуміють цього, то це може призвести до суттєвих політичних проблем".

"Я запитую Луценка, а де ж "штики" президента? Цим хлопцям (Луценку та Кириленку) посади мера Києва та спікера засліпили голову", - зауважив Кріль.

Щодо відмови "Народної самооборони" влитися в єдину демократичну партію через трьох людей у "Нашій Україні", що не підписалися під коаліційною заявою, Кріль зауважив:

"Це свідчить про те, що сама заява та процес збору підписів були сплановані таким чином, щоб у подальшому використовуватися в політичних ігрищах".

Як відомо, лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко заявив, що "Народна самооборона" не готова зараз створювати єдину партію на основі "НУ-НС".

"Ми дійшли спільної думки: єдина демократична партія необхідна Україні, але вона має бути монолітною і демонструвати стабільність своїх переконань", - сказав Луценко.

"Мати зараз справу з людьми, які вже після виборів, після багатомісячної політичної боротьби за створення демократичної коаліції відмовляються входити в неї, не хочеться", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування