Луценко знову наїхав на "суперамбіційні" групи в НУНС

П'ятниця, 16 листопада 2007, 17:43

Лідер "Нашої України-Народної самооборони" Юрій Луценко переконаний, що мегапартія на базі блоку буде створена, але в неї ввійдуть лише відповідальні політики чиї слова та обіцянки перед виборцями не розходяться з діями

Про це йдеться в заяві Луценка, поширеній прес-службою Народної Самооборони.

"Перш за все, я хотів би нагадати, що ідею створення блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" було підтримано всіма учасниками політичного процесу, як передумову створення єдиної політичної партії", - зазначив Луценко, нагадавши, що особисто він був ініціатором цього процесу.

"Я і сьогодні не відмовляюся від того, що це необхідно для країни, для наших виборців. Але, спостерігаючи за багатоденними маневрами окремих надто амбіційних особистостей в лавах "Нашої України", ця ситуація призводить до сумних висновків: що деякі наші колеги нічому не навчилися", - зазначив лідер НУНС.

"Вони так і не зробили висновків із поразок 2006 року, з уроків, які нам показали виборці у 2007 році. З моєї точки зору, наступна демократична мегапартія буде створена, але в неї ввійдуть лише відповідальні політики, чиї слова та обіцянки перед виборцями не розходяться з діями", - сказав він.

За словами Луценка, окремі "суперамбіційні групи в лавах учасників блоку НУНС демонструють, що їхні особисті політичні апетити і інтереси вищі, ніж колективні обіцянки і гарантії, які вони демонстрували виборцям".

"Очевидно, що з такими людьми нам не по дорозі. Тому, згадуючи старе гасло Президента Віктора Ющенка "не словом, а ділом", ми вважаємо за необхідне створити єдину демократичну партію з числа тих, хто не словом, а ділом продемонструє відповідальність перед виборцями", - зазначив Луценко.

"Створивши, не словом, а ділом, коаліцію з нашими колегами БЮТ , створивши не словом, а ділом відповідальний перед виборцями уряд. І саме ці люди ввійдуть в основу наступної демократичної партії", - наголосив він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...