Мороз порахував "профукане" й задумався

Субота, 17 листопада 2007, 19:03

Соцпартія витратила 42 мільйони гривень на останню виборчу кампанію.

Такі цифри озвучив лідер партії Олександр Мороз на з'їзді СПУ в суботу.

"Ви знаєте, скільки грошей ми профукали, іншого слова в мене немає, на цих виборах? 42 мільйони гривень. Уявіть, яка відповідальність має лежати на тих людях, які їх витратили", - зазначив Мороз.

"Тепер Тимошенко матиме 2 млн. грн. щомісяця на підтримку структури, якої як партії не існує, але є організації в регіонах. Ми ж викинули можливість отримати 400 тисяч щомісяця. Це 92 тисячі доларів", - сказав він.

"Тепер в мене виникає питання: чи треба брати в список людей, іноді спотворюючи партійні ідеї, щоб мати якісь кошти?", - запитав Мороз.

При цьому він зазначив, що він проти перетворення партії в акціонерне товариство.

"Луценко каже, що його не цікавлять гроші. Звісно, бо за ним стоїть Жванія, який сказав: "Витрачай, скільки треба", бо за ним стоїть Боря Березовський", - зазначив лідер СПУ.

Говорячи про Ярослава Мендуся, якого критикували багато представників партії, Мороз зауважив, що той дуже добре спрацював на своєму місці, і в Мороза ніколи не було хвилювань щодо його роботи.

"Ви подивіться – кожен випуск УТ-1, 1+1 супроводжувався інформацією про СПУ. Це не так просто. Це треба контакти мати, погодити запитання, і якщо ви цього не помітили, значить, робота зроблена дуже добре", - сказав Мороз, захищаючи Мендуся.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News