Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко насварив Януковича й зібрався за ним

Неділя, 18 листопада 2007, 14:54

Президент Віктор Ющенко наголошує на необхідності невідкладного утворення урядової комісії для розслідування причин аварії на шахті імені Засядька та надання допомоги сім'ям загиблих та потерпілим.

За результатами проведеного розслідування мають бути вжиті передбачені законом заходи щодо притягнення винних осіб до відповідальності, наголосив він у листі до прем’єр-міністра Віктора Януковича, повідомляє прес-служба президента.

"Звертаю Вашу увагу на недостатні зусилля уряду в реорганізації вугільної галузі, зокрема в частині здійснення заходів щодо безпечного ведення гірничих робіт. Про проведену роботу прошу доповісти особисто у тижневий термін", – наголошується в листі.

Прес-служба також повідомляє, що в понеділок Ющенко здійснить робочу поїздку в Донецьку область.

Головна мета поїздки – ознайомлення з ходом ліквідації наслідків аварії. Планується, що президент проведе нараду щодо подолання наслідків трагедії та надання допомоги сім'ям загиблих та постраждалих. Мова також піде про реорганізацію вугільної галузі, зокрема заходи щодо безпечного ведення гірничих робіт.

Разом з тим, держкомісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням прем’єра Віктора Януковича вирішила виплатити в якості компенсації 100 тисяч гривень кожній сім’ї загиблих на шахті гірників.

Як повідомляє прес-служба Кабміну, на засіданні комісії розглянуто хід рятувальних робіт з ліквідації аварії та її наслідків, а також надання допомоги потерпілим і їхнім родинам.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...