Ющенко дістав начальника шахти з ліжка?

Понеділок, 19 листопада 2007, 14:28

Президент Віктор Ющенко вважає трагедію, що сталася у неділю на шахті імені Засядька викликом всій державній владі України.

"Трагедія у Донецьку є черговим викликом не тільки для вугільної промисловості України, але й для всієї державної влади", - сказав він на засіданні державної комісії зі з'ясування причин аварії.

Ющенко закликав присутніх якнайшвидше ліквідувати наслідки трагедії і надати максимальну допомогу родинам постраждалих, повідомляє прес-служба глави держави.

Окрім того, президент закликав Міністерство вугільної промисловості виробити чіткий план дій щодо реорганізації вугільної галузі на 2008 рік, зокрема, заходи щодо безпечного ведення гірничих робіт.

Як відомо, у понеділок у другій половині дня президент прибув на шахту імені Засядька. Його зустрічали керівники Донецька й області і члени Державної комісії, повідомляє "Остров".

Серед зустрічаючих був помічений фактичний керівник шахти імені Засядька Юхим Звягільський. Це його перша поява на людях з моменту аварії. За деякою інформацією, на момент аварії він знаходився в лікарні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News