Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новинському погрожують "футбольним Майданом"

Понеділок, 19 листопада 2007, 15:47

Громадський комітет захисту спорткомплексу "Олімпійський" готовий організувати масові акції протесту, домагаючись знесення споруджуваного біля спортивної арени торгово-розважального центра.

Про це в понеділок на прес-конференції повідомив керівник громадського комітету Андрій Білоус.

"Ми готові зібрати "футбольний Майдан" і за короткий час вирішити цю проблему", - сказав він.

За заявою керівництва громадського комітету в подібних акціях може взяти участь не менше 20 тис. осіб, серед яких фанати збірної України з футболу, футбольні клуби країни, представники комітету з регіонів зі Львова, Донецька, Одеси.

Представник комітету також повідомив, що виступає за врегулювання спірних моментів навколо будівництва в рамках закону, не зважаючи на те, що серед прихильників руху безліч радикально налаштованих фанів футболу, не задоволених будівництвом ТРЦ.

"До нас звертаються багато радикально налаштованих людей і нам приходитися їх стримувати, оскільки ми виступаємо за рішення цієї проблеми в рамках закону", - повідомив він.

Білоус уточнив, відповідаючи на питання, що комітет вважає недостатнім внесення змін у проект ТРЦ, необхідних для забезпечення безпечної евакуації людей зі стадіону, а буде домагатися скасування рішення про землевідвід ділянки під центр і зносу вже побудованого.

"Якщо буде потрібно, ми готові провести демонтаж побудованого самотужки", - також додав Білоус.

У свою чергу ТОВ "Юджин", що здійснює будівництво торгово-розважального центра "Троїцький" перед комплексом "Олімпійський" у Києві, спростовує розповсюджену в ЗМІ інформацію про підписання мером Києва Леонідом Черновецьким розпорядження про знос ТРЦ.

Про це заявив представник засновників ТОВ "Юджин", керівник проекту будівництва ТРЦ "Троїцький" Сергій Овчинников.

"Розповсюджена в ЗМІ новина про те, що мер Києва підписав рішення про знесення ТРЦ "Троїцький", не відповідає дійсності", - сказав він.

Долею у 50% у ТОВ "Юджин" володіє ЗАТ "Смарт-холдінг". Президентом "Смарт-холдингу" є Вадим Новінський.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...