У Черновецького придумали розв'язку

Понеділок, 19 листопада 2007, 21:04

У Києві буде побудована нова транспортна розв'язка на примиканні проспекту Науки до Столичного шосе в Голосіївському районі.

Про це повідомляє прес-служба Київської міськадміністрації.

Будівництво почнеться після розробки проектно-кошторисної документації в 2010 році. При цьому планується за рахунок коштів міського бюджету відселити мешканців будинків, що попадають у зону будівництва.

Також буде реконструйована транспортна розв'язка на перетині проспекту Перемоги з вулицею Гетьмана в Соломенському і Шевченківському районах, що була ушкоджена в 2006-2007 роках унаслідок декількох сильних пожеж під естакадою на території торговельних рядів.

На реконструкцію цієї розв'язки з міського бюджету буде виділено 1 млн. грн.

***

У Києві також завершено проходку тунелю між майбутніми станціями метрополітену "Деміївська" і "Голосіївська".

Як повідомляє прес-служба КМДА, у понеділок відбулася збійка перегінного тунелю від станції "Деміївська" довжиною 850 м з котлованом станції "Голосіївська".

У цілому довжина пускової ділянки з трьома станціями від станції "Либідська" до станції "Васильківська" (із проміжними станціями "Деміївська" і "Голосіївська"), складає 2,5 км, і на сьогодні вже споруджено 1,33 км.

Спорудження основних конструкцій станції "Деміївська" буде довершено в травні 2008 року, а відкрита вона буде разом зі станціями "Голосіївська" і "Васильківська" наприкінці 2008 року.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News