Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича "не шикують і не жирують", а він блищить

Вівторок, 20 листопада 2007, 12:11

Забезпечення діяльності Кабінету міністрів і його секретаріату в 2007 році обійшлося платникам податків у 286 мільйонів гривень.

Про це сказав міністр Кабінету міністрів Анатолій Толстоухов в інтерв'ю газеті "Дело", відповідаючи на відповідне запитання.

"Це майже в 3 рази менше забезпечення Верховної Ради і президента України. До того ж варто мати на увазі, що в цих витратах "сидять" і закордонні відрядження всіх органів державної влади", - заявив Толстоухов.

Говорячи про те, як оновився парк автомобілів у Кабміні за останній час, він відповів:

"Для обслуговування делегацій ми придбали 20 автомобілів, з них 6 – представницького класу".

"Запевняю, ми не шикуємо і не жируємо. Щоб у цьому переконатися, досить пройтися по коридорах Будинку уряду", - додав Толстоухов.

Відповідаючи на запитання, чи любить прем'єр-міністр Віктор Янукович водити машину, він сказав: "Я не бачив його за кермом на трасі. Але те, що він майстер, ні для кого не секрет".

На питання, чи блищав Януковича своїми пізнаннями англійської мови перед міністром Кабміну, Толстоухов – за першою освітою вчитель історії та англійської – відповів:

"Мову достатньо знати у певних межах, блищати ж треба перед людьми результатами своєї діяльності. Але те, що він знаходить час для мови, вітати потрібно".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування