На Новорічні свята стало більше шансів поїхати кудись потягом, без документів

Вівторок, 20 листопада 2007, 13:55

Придніпровська залізниця ввела дев'ять додаткових поїздів на період новорічних і різдвяних свят.

Про це повідомляють Українські новини із посиланням на прес-службу Придніпровської залізниці.

Так, додатково призначено поїзди сполученням "Бердянськ-Москва", "Феодосія-Москва" (обидва - з 25 грудня 2007 по 11 січня 2008), "Євпаторія-Москва" (з 25 грудня по 12 січня) та "Сімферополь-Москва" (з 27 по 30 грудня).

Також додаткового курсуватимуть потяги сполученням "Сімферополь-Москва" (27, 29, 31 грудня) та "Севастополь-Москва" (з 27 грудня по 15 січня).

У повідомленні відзначається, що додатково до 15 січня будуть курсувати двогрупні поїзди "Сімферополь-Євпаторія-Москва" (з 25 грудня), "Кривий Ріг-Бердянськ-Москва" (з 26 грудня) і "Керч-Феодосія-Москва" (з 25грудня).

Водночас "Інтерфакс-Україна" з посиланням на "Укрзалізницю" повідомляє про те, що вже з 21 листопада залізничні квитки можна купувати без пред'явлення паспорта.

Відповідна постанова Кабінету міністрів від 14 листопада про оформлення повних і дитячих проїзних документів без надання паспорта або іншого документу, що засвідчує особистість, набирає силу з 21 листопада.

Оформлення проїзного документу, що надає право на пільговий і безплатний проїзд, здійснюється при пред'явленні оригіналів документів, що підтверджують таке право.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування