Єхануров знає, що коаліція буде нескоро

Вівторок, 20 листопада 2007, 15:25

Народний депутат від блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Єхануров не виключає, що процес формування коаліції затягнеться.

Як передає кореспондент УНІАН, таку думку Єхануров висловив у вівторок журналістам після церемонії відкриття в Кабінеті міністрів виставки, присвяченої 75-річчю з дня створення Дніпропетровської області.

"Я не бачу поки що швидких кроків, виходячи з того, як вибирали робочі органи й влаштували таке своєрідне змагання, що дивує людей. Так чому не влаштувати приблизно таке ж зараз", - сказав Єхануров.

Представник НУ-НС не виключив можливості деструктивних спроб при формуванні парламентської коаліції. "Я не песиміст, а обізнана людина. Я думаю, що попереду тривала й серйозна робота. Головне питання в тому, що українці дуже погано чують один одного", - додав він.

За словами Єханурова, в даний час його цікавить зміст угоди про коаліцію демократичних сил.

"Я написав дев`ять питань і чекаю відповіді. Мене не цікавлять люди, які хочуть обійняти якісь посади. Мене цікавить програма. Повірте, я дуже ретельно й уважно читатиму текст коаліційної угоди, тому що для мене дуже важливо, чого слід чекати завтра", - підкреслив він.

Представник НУ-НС також припустив, що вже в найближчий день одержить текст угоди про створення коаліції демократичних сил.

За словами Єханурова, в перший день засідання Верховної Ради – 23 листопада – депутати не встигнуть прийняти якісь законопроекти.

"Всі з натхненням співатимуть український Гімн, після цього розійдуться, щоб написати заяву про вступ до фракції й офіційно обрати керівництво фракції. Я думаю, що більшого зробити не встигнуть", - резюмував представник НУ-НС.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування