Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На відкриття Ради запросили Кучму, Мороза і Станік

Вівторок, 20 листопада 2007, 17:18

На урочисте відкриття першого засідання Верховної Ради 6-го скликання будуть запрошені колишні президенти та спікери минулих скликань.

Про відповідне рішення робочої групи з підготовки першого засідання Верховної Ради повідомила представниця Партії регіонів Ганна Герман.

Крім того, за її словами, на засідання будуть запрошені представники секретаріату президента, голова Верховного Суду, а також члени Конституційного Суду.

Герман також додала, що пропозиція Партії регіонів стосовно того, що депутати мають власноруч писати заяву про входження до певної фракції не знайшла підтримки у представників БЮТ і НУНС.

Вона пояснила, що це робилося для уникнення можливого фальшування таких заяв, "як це було минулого разу, коли дехто з депутатів відпочивав на Маямі, а в цей час хтось за них писав заяви".

"Однак ця пропозиція не отримала більшості голосів, і прийнято рішення, що такі заяви подаватимуться у довільній формі", - сказала Герман.

Загалом, за її словами, консенсус знайдено практично з усіх питань і таким чином робота групи наближається до завершення.

Однак Герман додала, що засідання групи відбудеться у четвер о 10.00.

Як відомо, перше засідання Верховної Ради 6-го скликання відбудеться 23 листопада.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...