Янукович і половина "спецклубу" залишись без номерів

Вівторок, 20 листопада 2007, 18:43

Станом на вівторок до департаменту Державтоінспекції МВС на виконання указу президента про скасування спецномерів для службових транспортних засобів передано 118 номерних знаків службових автомобілів.

За даними прес-служби департаменту, ці автомобілі, зокрема, обслуговують голову Верховної Ради, прем'єр-міністра, главу секретаріату президента і секретаря РНБО, повідомляє УНІАН.

Крім того, здані номери авто, що обслуговують першого заступника та заступника голови ВР, першого віце-прем'єр-міністра, віце-прем'єра, голову Державної митної служби, міністра Кабінету міністрів, міністра закордонних справ, міністра оборони та начальника Генштабу Міноборони.

Також здано номери авто міністра охорони навколишнього природного середовища, міністра з питань надзвичайних ситуацій, міністра у справах молоді та спорту, міністра юстиції, голови адміністрації Державної прикордонної служби і голови Фонду держмайна.

Крім того без спецномерів залишились авто міністра аграрної політики, голови СБУ та шістьох керівників СБУ, генпрокурора, голови правління НАК "Нафтогаз України", голови Вищого господарського суду, начальника Управління держохорони, голови Верховної Ради Криму та голови Ради міністрів Криму.

Здані номери авто, що обслуговують губернаторів та керівників облрад Дніпропетровщини, Житомирщини, Миколаївщини, Одещини, Харківщини, мерів та голів міськрад Києва та Севастополя.

Також без спецномерів залишились авто, що обслуговують голову Нацбанку, Генпрокуратуру, голову Державної судової адміністрації, начальника ГУ держслужби, голову служби зовнішньої розвідки, ГоловКРУ, міністра вугільної промисловості.

Також здані номери авто голови Держспоживстандарту, голови Держкомітету фінансового моніторингу, голови Держслужби спеціального зв'язку та захисту інформації та голови підкомітету Верховної Ради.

Загалом у державі було виготовлено та передано для закріплення за транспортними засобами 225 таких номерних знаків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування