За крісло спікера для Плюща доведеться заплатити руїнами "НУ-НС"?

Вівторок, 20 листопада 2007, 20:56

Широка коаліція за участі блоку "Наша Україна – Народна самооборона" та Партії регіонів при спікерстві Івана Плюща може бути створена за рахунок розвалу фракції "НУ-НС".

Таку думку висловив член блоку "НУ-НС" Олександр Омельченко в ефірі 5 каналу.

Він наголосив, що Плющ не є речником президента, і назвав його заяву щодо доцільності створення коаліції з Партією регіонів неетичною.

"Якщо такі повноваження можуть бути надані Івану Плющу Віктором Ющенком, то тоді коаліцію можна створити в стінах парламенту при підтримці Партії регіонів - за рахунок розвалення "Нашої України" – президентської фракції", - заявив Омельченко.

"Те, що буде побудована коаліція при спікері Івані Плющі на руйнації фракції "НУ-НС" – це всім зрозуміло. На руїнах "НУ-НС" може бути достатньо голосів", - додав він.

При цьому Омельченко висловив думку, що "останнє слово буде до п'ятниці за президентом, тому що монолітно "НУ-НС" об'єднатися навколо Плюща і Партії регіонів не зможе".

Представник "НУ-НС" заявив, що перемога демократичних сил у 228 голосів "не достатня для стійкої у майбутньому коаліції".

Омельченко висловив упевненість в необхідності створення коаліції між демократичними силами та Блоком Литвина.

"Звертатися до цього блоку, як до елементу з таблиці Мендєлєєва - "приєднайтеся" - це несправедливо", - вважає Омельченко.

"З Блоком Литвина необхідно створювати коаліцію в стінах парламенту, коли депутати приймуть присягу", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...