У Тимошенко готуються за 2 дні прощатися з Януковичем

Середа, 21 листопада 2007, 09:27

Робоча група з підготовки першої сесії Верховної Ради VI скликання у вівторок затвердила сценарій проведення урочистого засідання парламенту, яке відбудеться 23 листопада.

Серед іншого на порядку денному цього заходу значиться складання повноважень Кабінету міністрів на чолі з Віктором Януковичем, пише "Комерсант-Україна".

Перш за все депутати сформують тимчасову президію. Згідно з регламентом, до її складу увійдуть глава робочої групи і по одному представникові від чотирьох найбільших фракцій. Також, за словами "регіоналки" Раїси Багатирьової, у президії братиме участь представник найменшої парламентської фракції - Блоку Литвина (20 депутатів).

Після того, як президія буде сформована, перед народними депутатами складе свої повноваження Кабінет міністрів, цитує видання УНІАН.

Цю тему представники ПР з журналістами вважали за краще не обговорювати, однак члени БЮТ не втомлювалися повторювати, що п`ятниця стане останнім днем уряду Януковича, зазначає видання.

"Не дивлячись на те що зараз висловлювалися пропозиції змінити порядок розгляду питань порядку денного, ми наполягли, щоб все залишалося, як у регламенті. Отже у п`ятницю відставка Віктора Януковича обов’язково відбудеться!", - сказав заступник лідера БЮТ Олександр Турчинов.

Усі питання порядку денного першого засідання парламенту мають бути розглянуті в порядку, визначеному регламентом Верховної Ради, зазначає видання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування