Водій застрелив пішохода за перехід не в тому місці

Середа, 21 листопада 2007, 09:47

У вівторок ввечері на Харківському шосе, 58 водій "Деу-Сенс" застрелив на дорозі пішохода, що переходив проїзну частину в невстановленому місці.

Про це розповіла прес-офіцер Дарницького районного управління міліції Інна Гомелюк, повідомляє "Комсомольська правда в Україні".

За її словами, автомобіль "Деу-Сенс" їхав убік Ленінградської площі, зненацька на перехресті дорогу почали переходити хлопець з дівчиною.

"Там не було ні світлофора, ні зебри, але всі машини пригальмували. А водій "Деу" не захотів пропускати пішоходів і ледь не влетів у відбійник", - відзначила Гомелюк.

За її словами, це його страшно розлютило. Вийшовши з машини, хлопець влаштував розборки. Коли ж посипалися лайки на адресу дівчини, супутник спробував її захистити. Водій "Деу" побіг до машини і повернувся з пістолетом марки "ВІЙ".

"Він вистрілив хлопцю в груди. Очевидно, думав налякати - адже цей пістолет призначений для стрільби гумовими кулями. Після цього сів у машину і поїхав", - розповіла Гомелюк.

Однак, за її словами, гумова куля пробила хлопцю зимову куртку, светр, сорочку і застрягла в грудній клітці, пошкодивши легеню.

За кілька хвилин прибула "швидка", але врятувати хлопця медикам не вдалося: не приходячи у свідомість, він помер у реанімації.

Пошуком водія зайнялися карний розшук і патрульна служба - вже за годину його затримали в Дніпровському районі.

Як виявилося, зброя, з якої він стріляв, дійсно травматична і має реєстрацію. Також відомо, що водію 25 років і він працює в одній із приватних охоронних фірм, тому мав право носити зброю.

На даний час водій знаходиться у слідчому ізоляторі. Проти нього порушено кримінальну справу за статтею "Навмисне убивство", що передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування