Шуфрич передав депутатам прощальний привіт

Середа, 21 листопада 2007, 10:15

Верховна Рада Криму на пленарному засіданні у середу достроково припинила повноваження депутатів Дмитра Табачника (Блок "За Януковича!"), Нестора Шуфрича (блок "Не так!") і Сергія Веліжанського (БЮТ).

За дане рішення проголосували відповідно 87, 86 і 79 з 89 кримських парламентаріїв, які взяли участь у голосуванні, повідомляє УНІАН.

Ставлячи питання на голосування, голова Верховної Ради Криму Анатолій Гриценко сказав: "Нестор Іванович (Шуфрич) передає всім привіт, дякує всім за активну роботу і жалкує, що покидає стіни Верховної Ради Криму".

Як відомо, повноваження депутатів Табачника, Шуфрича і Веліжанського припинені достроково у зв'язку з обранням їх народними депутатами на позачергових виборах і на підставі поданих ними заяв про складення повноважень.

Відповідно до законодавства, у випадку, якщо повноваження депутата припинені достроково, за рішенням тервиборчкому обраним депутатом визнається наступний за черговістю кандидат у виборчому списку місцевої організації партії або блоку, від якого він був обраний.

У вівторок керівник Кримського республіканського комітету СДПУ(о), депутат Верховної Ради Криму Юхим Фікс повідомив, що замість Шуфрича депутатом ВР Криму стане перший заступник голови Кримського рескому СДПУ(о) Олександр Сибільов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування