Азаров готовий ставити "хрестики" через "зацикленість" БЮТівців

Середа, 21 листопада 2007, 13:41

Перший віце-прем’єр-міністр Микола Азаров прогнозує доволі непросте майбутнє новому парламенту через надмірну, з його погляду, увагу членів БЮТ до процедурних питань.

За його словами, на засідання підготовчої групи у вівторок представники БЮТ Олександр Турчинов та Йосип Вінський зчинили скандал з приводу форми заяви народного депутата про вступ до фракції та коаліції.

"Секретаріат Верховної Ради запропонував, що заява має бути написана на типографському бланку, а народні депутати мають власноруч написати туди свої ім’я та прізвище, від якої вони партії, поставити підпис і віддати до секретаріату. Я вважаю це абсолютно нормальним, і навіть не заглиблювався в це питання", - зазначив Азаров.

"Так уявляєте, представники БЮТ – Турчинов, Вінський та інші – підняли такий шум, що це ущемляє права народного депутата. Так в чому саме? А от ви знаєте, кажуть, ви примушуєте нас писати на бланку, власною рукою – і так далі. Ось достатньо тільки підпису", - розповів він.

"Так я і говорю: може, перейдемо на хрестики? Давайте, ось хрестик поставимо – і вже нардеп", - додав перший віце-прем’єр.

За словами Азарова, він слухав цю суперечку цілу годину, а потім пішов, проте соратниця Раїса Богатирьова розповіла йому, що суперечки тривала кілька годин.

"І все це на підвищених тонах, із таким виразом, ніби це питання життя і смерті. Якщо ми так зациклюємося на таких дрібницях, то як же ми тоді будемо вирішувати принципові речі – урядові програми, формування уряду, тощо?", - зазначив "регіонал".

"Тому я передбачаю доволі непросте майбутнє нашого парламенту", - наголосив Азаров.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування