У справі Кушнарьова з'явилася нова деталь?

Середа, 21 листопада 2007, 17:48

Справу про убивство Євгена Кушнарьова в грудні цього року обіцяють завершити і передати в суд, однак, можливо, винний в убивстві не понесе покарання.

У той же час, як пише Газета по-харьковски, слідством у справі про загибель Кушнарьова виявлена нова обставина, яка стала приводом для продовження слідчих дій.

У чому вона полягає – поки таємниця слідства. Як повідомило джерело, яке побажало залишитися невідомим, слідство закінчать у грудні і передадуть справу до суду.

Обвинувачуваний у "вбивстві з необережності" Дмитро Завальний не визнає своєї вини й у той же час він потрапляє під амністію.

Справа в тому, що убивство з необережності підпадає під амністію й обвинувачуваний, не залежно від того, визнає він свою провину чи ні, може уникнути покарання, пише видання.

За його інформацією, за підсумками розслідування справу взагалі можуть закрити за відсутністю складу злочину.

Кушнарьов був смертельно поранений у лісі під Ізюмом 16 січня 2007 року. Під час полювання екс-губернатор одержав важке проникаюче поранення в живіт з вогнепальної зброї.

Наступного дня - 17 січня в 13:45 у нього зупинилося серце.

Обвинувачення в убивстві з необережності було пред'явлено одному з учасників полювання – Дмитрові Завальному – ще в лютому.

У травні прокурор області Василь Сінчук озвучив результати експертизи: Євген Кушнарьов був поранений рикошетом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування