Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко вигородив Балогу, а Філенко натякнув, що Плющу "повилазило"

Четвер, 22 листопада 2007, 10:42

Голова секретаріату президента Віктор Балога брав активну участь у подіях помаранчевої революції на Закарпатті, заявляє польовий командир Майдану, лідер НУ-НС Юрій Луценко.

Так він відповів на запитання журналістів на прес-конференції у четвер, чи не свідчать останні заяви Балоги про те, що він порушує принципи Майдану.

"Віктор Іванович Балога був серйозним діячем революції на Закарпатті. Він ефективно організовував революційні події у Закарпатській області, в тому числі і делегації з Закарпаття, які прибували до столиці України", - сказав Луценко.

"Його серед нас сьогодні немає по одній причині. Так сталося, не ми це придумали, але саме нас чотирьох люди назвали польовими командирами. П’ятим серед нас може бути лише Роман Безсмертний, комендант Майдану", - додав він.

Водночас ще один польовий командир Майдану, член БЮТ Микола Томенко висловив переконання, що під час зустрічі з майбутньою фракцією "Наша Україна" – "Народна Самооборона" у четвер президент Віктор Ющенко "буде відстоювати ті принципи, про які говорилося три роки тому на Майдані".

У свою чергу Володимир Філенко обурився тим, що деякі члени НУ-НС досі не підписали коаліційної угоди з БЮТ.

"Бачте, хтось там не прочитав коаліційну угоду. А чого ж ти мовчав до виборів? Тобі що, повилазило? Ти що не знав, що вийшли лідери, сказали, що між БЮТ і "Нашою Україною" є коаліційна угода. Чому ж ти тоді не поборював її? Бо потрібен був відповідний результат. А тепер, коли є результат, хтось кому не побачив", - сказав він.

У свою чергу Луценко пожартував: "Хтось кума не побачив. Але це пройде".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...