Ющенко зайнявся "мигалками" на дорогах

Четвер, 22 листопада 2007, 12:32

Президент Віктор Ющенко підписав указ про вдосконалення порядку використання спеціальних світлових і звукових сигнальних пристроїв на транспортних засобах.

Згідно з цим указом, Кабінету міністрів доручається до 1 березня 2008 року вжити заходи щодо вдосконалення правил руху транспортних засобів зі спеціальними сигналами.

Водночас, Міністерству внутрішніх справ доручається вжити невідкладних заходів щодо "вилучення виданих безпідставно та на порушення встановленого порядку документів (спеціальних дозволів), що надають право на установлення спеціальних світлових і звукових сигнальних пристроїв на транспортних засобах".

Також МВС має забезпечити контроль за безумовним додержанням установленого порядку використання спеціальних світлових і звукових сигнальних пристроїв на транспортних засобах.

Як сказано в указі, він виданий "з метою дальшого вдосконалення порядку використання спеціальних світлових і звукових сигнальних пристроїв на транспортних засобах, забезпечення рівності учасників дорожнього руху та дотримання ними правил дорожнього руху" і набуває чинності з дня його опублікування, 22 листопада 2007 року.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування