Керівництво "Дніпрогазу" пішло під "халатність" за вибух

Четвер, 22 листопада 2007, 13:37

Прокуратура Дніпропетровської області висунула обвинувачення в службовій недбалості з тяжкими наслідками посадовим особам ВАТ "Дніпрогаз" за фактом вибуху газу в житловому будинку в Дніпропетровську 13 жовтня.

Зокрема, таке обвинувачення висунуто генеральному директору "Дніпрогазу" Ігорю Іванкову, його першому заступнику Максиму Сорокіну і головному інженеру Сергію Бачурину, повідомили в прес-службі прокуратури.

Прокуратурою виконані всі необхідні слідчі дії і завершене слідство у кримінальній справі, порушеній 13 жовтня цього року за фактом вибуху газу в будинку в Дніпропетровську, унаслідок якого загинули 23 чоловік.

Після ознайомлення потерпілих, обвинувачуваних і їхніх захисників з матеріалами справи вона буде спрямована в суд для розгляду по суті, передає "Обком" із посиланням на УНІАН.

Обвинувачуваним у службовій недбалості, що призвела до тяжких наслідків (ч.2 ст.367 Кримінального кодексу) загрожує позбавлення волі на термін від 2 до 5 років з позбавленням права займати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до 3 років і зі штрафом від 100 до 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Як відомо, 13 жовтня в Дніпропетровську стався вибух побутового газу в 10-поверховому будинку. Загинули 23 особи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...