Ющенко сказав "Нашій Україні" об’єднуватися і стабілізуватися

Четвер, 22 листопада 2007, 15:33

Президент Віктор Ющенко наголошує, що політики, які пройшли до парламенту, мають об’єднатися навколо політичної стабільності в країні.

Про це він сказав, відкриваючи зустріч з членами майбутньої фракції "Наша Україна – Народна самооборона", повідомляє прес-служба президента.

"Якщо ми не знаємо своєї надмети – цілі того, для чого ми прийшли в політику, хто на якому кріслі буде, мене мало цікавить... На мій погляд, надметою для всіх нас є політична стабілізація в країні", – сказав Ющенко.

Президент висловив переконання, що "мудрі політики добре усвідомлюють відповідальність, яка лежить на них на кожному етапі розвитку держави – в тому числі і сьогоднішньому".

У цьому контексті він наголосив на важливості консолідації навколо ключових загальнонаціональних пріоритетів.

"Я хочу стверджувати – в єдності сила. Але для цього треба багато висновків зробити, до яких я вас зараз закликаю", - сказав Ющенко.

"Нас об’єднує ідея незалежної соборної України, і в цьому напрямку роботи вистачає всім. Тема єдності – питання номер один. Давайте не будемо повторювати тих помилок, які були перед цим", – додав він.

Вітаючи присутніх з Днем свободи, президент висловив переконання, що 22 листопада завжди залишиться визначною датою в історії незалежної України.

"Три роки тому зусиллями людей, які сидять в цій залі, і багатьох мільйонів української нації був зроблений героїчний крок – крок, пов’язаний з тими помислами, справами, які з одного покоління до іншого передавалися щодо утвердження української державності – вільної демократичної України", – сказав Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування