Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Тимошенко в НУНС є тільки одне зауваження

Четвер, 22 листопада 2007, 17:02

Блок "Наша Україна – Народна самооборона" хоче переглянути тільки один пункт коаліційної угоди з БЮТ, що стосується контрактної армії.

Про це повідомив журналістам член блоку Роман Зварич, коментуючи підсумки зустрічі членів майбутньої фракції НУ-НС із президентом Віктором Ющенком, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

Зварич нагадав, що президент дуже чітко висловив свою позицію щодо терміну переходу ЗСУ на контрактну основу, і це питання для нього є вкрай принциповим.

Реклама:

"Фракція, звичайно, буде піднімати це питання з партнерами", – сказав Зварич, додавши, що в нього немає ніяких сумнівів, що партнери погодяться з принциповою позицію президента.

Зварич також повідомив, що Ющенко закликав усіх членів майбутньої фракції "Наша Україна – Народна самооборона" підписати угоду з Блоком Юлії Тимошенко.

Він відзначив, що на зустрічі були присутні і ті члени НУ-НС, які дотепер ще не підписали угоду, а саме - Василь Петьовка, Ігор Кріль і Іван Плющ.

ВІДЕО ДНЯ

"Під кінець нашої дуже тривалої зустрічі це питання відверто обговорювалося. Я не буду говорити про всі нюанси цієї розмови, але президент дуже чітко висловив прохання, я б навіть сказав, неухильне прохання, щоб усі підписали коаліційну угоду", - підкреслив Зварич.

При цьому він висловив переконання, що всі 100% членів фракції підпишуть цю угоду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...