Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Плющ повчив Кириленка бути спікером

П'ятниця, 23 листопада 2007, 09:42

Лідером фракції НУНС може стати один з 3-х кандидатів - Юрій Костенко, Арсеній Яценюк або Юрій Єхануров.

Так вважає Секретар Ради національної безпеки й оборони України, член фракції мегаблоку Іван Плющ в інтерв'ю журналістам, повідомляє Ліга.

Він підкреслив, що ці кандидатури, плюс кандидатура В'ячеслава Кириленка розглядалися на посаду спікера, але оскільки кандидатура Кириленка внесена на посаду голови Верховної Ради, то серед інших, швидше за все, будуть обирати голову фракції.

Коментуючи пропозицію кандидатури Кириленка на посаду спікера ВР, Плющ сказав, що ще на засіданні у четвер він заявляв, що Кириленко має всі підстави бути спікером.

"Але він перед тим повинен подумати, що спікер організовує роботу Верховної Ради, а не проводить лінію політичної сили, яка його пропонувала або коаліції, у яку він входить", - відзначив Плющ.

Разом з тим, реагуючи на зауваження журналістів, що всі спікери проводили лінію коаліції, політик сказав: "Правильно, так я говорю, що лінію коаліції, а не лінію політичної сили".

Він також відзначив, що зараз важко давати прогнози діяльності парламенту VI скликання, оскільки він ще навіть не почав працювати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування