ПЛЮЩ ВИРІШИВ НЕ ЙТИ ЗА ВСІМА У РІВ

П'ятниця, 23 листопада 2007, 10:39

Народний депутат від блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Іван Плющ не підпише коаліційну угоду з БЮТ, якщо до неї не будуть внесені зміни.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив в п'ятницю в інтерв’ю журналістам.

На питання, який проект угоди буде запропонований, він відповів: "Яку угоду? Ту, що в лютому підписували - це одна. Другої я не бачу. А ту, що в лютому, я не підписав".

За словами Плюща, після вступу в фракцію він прочитає угоду і тоді прийме рішення про її підписання.

Як сказав Плющ, він ще не читав коаліційної угоди, а на репліку журналістів "але ж усі вже прочитали і підписали", він відповів: "Якщо усі будуть йти у рів, то що, мені за ними йти?".

На запитання, чи може він не підписати коаліційну угоду з БЮТ, Плющ сказав: "Я не знаю, що я ще можу".

За словами Плюща, на його рішення може вплинути тільки зміст угоди. Як сказав депутат, в ній є "дві речі, на які я ніколи не погоджуся", - перехід з січня 2008 року на контрактну армію та повернення втрачених заощаджень впродовж двох років. Плющ підкреслив, що тільки ці дві речі можуть призвести до досить серйозних наслідків в грошовій системі України.

Що стосується можливості обійняти посаду голови ВР, то Плющ зазначив, що коли в четвер його кандидатуру під час зустрічі представників НУ-НС та президента запропонували на цю посаду, то він сказав: "Я вас не прошу про цю посаду, але і не заперечую". Він наголосив, що це "важка праця".

Водночас Плющ зазначив, що головою ВР буде В’ячеслав Кириленко.
На запитання журналістів: "А якщо цього не станеться?", він відповів: "Якщо не станеться, тоді й поговоримо".

В той же час Плющ додав, що не думає, що президент Віктор Ющенко може змінити свою позиції і запропонувати іншу кандидатуру замість Кириленка.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News