Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУНС ПОВНІСТЮ ПОГОДИВСЯ НА ТИМОШЕНКО. Плющ мовчав

П'ятниця, 23 листопада 2007, 11:15

Усі депутати новоствореної на політраді фракції НУНС прийняли рішення підписати угоду про створення демократичної коаліції.

Про це повідомив один з лідерів НУНС Юрій Луценко в п’ятницю після спільного засідання політради БЮТ і НУНС.

"72 депутати нашої фракції прийняли рішення поставити свої підписи під угодою про створення коаліції у складі НУНС плюс БЮТ хвилину тому", - заявив він.

"Текст коаліційної угоди буде розглянутий і остаточно затверджений на спільному засіданні двох фракцій НУ-НС і БЮТ", - додав він.

Прес-служба НУНС також повідомила, що "всі 72 народні депутати від Блоку проголосували за створення демократичної коаліції з БЮТ у Верховній Раді шостого скликання".

За словами Луценка по завершенні засідання Верховної Ради в п’ятницю, відбудеться спільне засідання фракції БЮТ і НУНС, де буде узгоджено остаточний варіант коаліційної угоди.

"Очевидно, що там будуть внесені останні корективи в угоду, і вона буде затверджена в робочому порядку", - зазначив Луценко.

Як повідомляють джерела в НУНС, секретар РНБО Іван Плющ запізнився на засідання приблизно на 15-20 хвилин.

Після того, як він прийшов, більшу частину засідання він просидів мовчки і так само мовчки підняв руку під час голосування за створення коаліції.

Депутати Кріль і Петьовка прийшли на засідання разом у пригніченому настрої.

За словами співрозмовника, на засіданні були обговорені деякі питання коаліційної угоди, зокрема "узгоджені питання контрактної армії", а також встановлення 5-відсоткового бар’єру для проходження в парламент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування