Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко насварив Януковича й Тимошенко, яким не допоміг НУ-НС

Субота, 24 листопада 2007, 13:44

Президент Віктор Ющенко критикує політичні сили за відсутність діалогу щодо конструктивної роботи парламентської більшості та меншості.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "День", опублікованому в суботу.

"Ідеал — конструктивна більшість і конструктивна меншість. Щоб це відбулося, потрібен активний діалог. Пройшло півтора місяця. Хто з ким зустрічався? Ніхто", - зазначив президент.

"Я незадоволений тим переговорним процесом, який вівся. Він страждав тенденційністю, вузьким підходом, і це привносить в парламент надміру підігріті протиріччя певних сил на Сході й певних сил на Заході", - підкреслив президент.

"На жаль, лідери двох політичних сил - БЮТ і Регіонів - не змогли підійти конструктивно. "Наша Україна", переконаний, допомогла б у цьому. Але, шкода, з першого дня гра була іншою", - зазначив він.

"Прикро, що 30 днів переговорного процесу були сконцентровані на мілині. Вони не продемонстрували масштабного державного піклування про те, що нас може об’єднати, і вивести на конструктивне поле відносин більшість і меншість. Цього немає. Атаки, підкупи, ймовірно, дуже високі будуть. Перевага у три голоси — то великий ризик: вони можуть захворіти, поїхати у відрядження, піти кудись не туди", - сказав Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування