Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко в молитві згадає політичних нікчем

Субота, 24 листопада 2007, 16:05

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко попросить в Бога, "щоб політичні нікчеми не турбували тих, кого поклав у могили Голодомор 32-33-го років".

Про це йдеться у коментарі Тимошенко з нагоди 75-ї річниці Голодомору, розміщеному на її сайті.

За словами лідера БЮТ, "країна стала свідком рідкісного блюзнірства, коли посадовці й політики цинічно вправляються у філологічних вивертах з визначення Голодомору, коректних щодо кого завгодно, але тільки не щодо власного народу".

Реклама:

"Ніхто сьогодні не вимагає подвигу. Треба лише назвати чорне чорним і біле білим – в ім‘я пам‘яті закатованих співвітчизників. Ще первісні люди знали, що слід шанувати могили, тим більше на тій землі, де живеш", - вважає Тимошенко.

На її думку, "політика, не здатна співчувати болі й смерті мільйонів представників свого народу, не має права на існування".

"Я запалю сьогодні свічку у пам'ять про жертв тієї голодної війни. І помолюся. Попрошу в Бога, щоб політичні нікчеми не турбували тих, кого поклав у могили Голодомор 32-33-го років. А ще, щоб пам'ять про ці жертви будила нас до опору завжди, коли виникатиме загроза волі і свободі України", - зазначила Тимошенко.

ВІДЕО ДНЯ

Водночас "Народний Союз Наша Україна" звернувся до українців із закликом підтримати ініційовану президентом акцію "Запали свічку".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...