Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Нафтогаз" майже помирився з податковою

Субота, 24 листопада 2007, 16:25

НАК "Нафтогаз України" розраховує вирішити суперечності з державною податковою адміністрацією найближчим часом.

Про це йдеться у коментарі голови правління НАК "Нафтогаз України" Євгена Бакуліна щодо взаємодії з податковою, поширеному в суботу прес-службою компанії.

"Ситуація, яка склалася у взаємовідносинах між НАК "Нафтогаз України" і державною податковою адміністрацією України є внутрішнім питанням між компанією і податковою, та буде вирішена найближчим часом у робочому порядку", - запевнив Бакулін.

За його словами, фінансовим планом "Нафтогазу" на 2007 рік врегульовані всі питання податкової заборгованості, "але через суперечність вітчизняного законодавства виникає конкуренція деяких нормативних актів, що і призводить до різного тлумачення тих чи інших зобов’язань".

"Ми маємо обґрунтовану впевненість у тому, що врегулювання відносин між НАК "Нафтогаз України" та державною податковою адміністрацією України ніяким чином не вплине на сумлінне, своєчасне та у повному обсязі виконання компанією зобов’язань перед своїми партнерами та інвесторами", - підкреслив Бакулін.

Він також повідомив,що на виконання указу президента на погодженні у відповідних державних установах знаходиться план заходів щодо підвищення ефективності роботи компанії. Також найближчим часом буде підготовлено бездефіцитний фінансовий план "Нафтогазу України" на 2008 рік.

Як повідомлялося, 22 листопада делегація "Нафтогазу України" перервала переговори з російським "Газпромом" через загрозу силового захоплення компанії податковими органами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування