Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький почав заробляти очки на мікроавтобусах і багатодітних родинах

Понеділок, 26 листопада 2007, 10:59

Київський міський голова Леонід Черновецький підписав розпорядження про придбання автомобілів для багатодітних родин міста Києва, у яких виховується по 8 і більше дітей.

Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ірена Кільчицька.

Як повідомили в прес-службі КМДА, відповідно до розпорядження, 24 багатодітні родини Києва будуть забезпечені новими мікроавтобусами.

На придбання "сімейних авто" Головному управління соціального захисту населення з міського бюджету виділять кошти в сумі 1 млн. 838,9 тис. гривень, повідомляє Ліга.

За словами Кильчицької, мікроавтобуси придбають шляхом проведення тендера на фінансування заходів поліпшення рівня життя соціально незахищених прошарків населення, за рахунок надходжень від фізичних і юридичних осіб на добровільній і безоплатній основі.

За словами першого заступника голови КМДА Дениса Басса, мерія почала проведення аукціонів із продажу елітних і дорогих квартир, грошові надходження від яких дадуть можливість забезпечити житлом багатодітні родини, інвалідів, малозабезпечених і тим самим істотно скоротити пільгову квартирну чергу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування