У Литвина сумніваються, що доведеться працювати раніше запланованого

Понеділок, 26 листопада 2007, 11:53

Блок Литвина має намір прийти на пленарне засідання Верховної Ради у четвер, 29 листопада.

Про це в інтерв'ю радіо "Ера" сказав член фракції Блоку Литвина Михайло Сирота, повідомляють Українські новини.

"Я, принаймні, і Блок Литвина йдемо в наступний четвер у сесійний зал", - заявив Сирота.

На його думку, призначення наступного засідання Верховної Ради на 29 листопада головуючою на засіданні 23 листопада членом Партії регіонів Раїсою Богатирьовою не є порушенням регламенту.

"Я б не сказав, що це порушення регламенту, це скоріше невиконання, недотримання норм регламенту", - сказав Сирота.

Представник блоку зазначає, що безпосередньо після оголошення про призначення засідання на четвер ніхто з парламентаріїв не висловив свого протесту.

Сирота також підкреслив, що під час першого засідання Верховної Ради шостого скликання почасти не був виконаний регламент і відносно затвердження порядку денного.

Він додав, що сумнівається у тому, що члену тимчасової президії, представнику блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Роману Зваричу вдасться провести засідання Верховної Ради 27 листопада.

"Ну, він може прийти у вівторок, але самостійно провести засідання Роману Зваричу навряд чи вдасться, і це зрозуміло", - вважає Сирота.

Як відомо, закриваючи засідання Верховної Ради 23 листопада Богатирьова призначила наступне засідання на четвер, не уточнивши при цьому дату.

Один із лідерів БЮТ Олександр Турчинов вважає, що Богатирьова порушила регламент парламенту, зробивши таке призначення без голосування по цьому питанню. Зварич має намір 27 листопада провести наступне засідання парламенту.

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко пояснює призначення Богатирьової засідання парламенту на 29 листопада наміром Партії регіонів підкупити депутатів від БЮТ і "НУ-НС".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...