Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецького знову залишили без честі

Понеділок, 26 листопада 2007, 12:17

Апеляційний суд Києва відмовив міському голові Леоніду Черновецькому у задоволенні апеляційної скарги щодо скасування рішення Оболонського райсуду щодо захисту його гідності.

Таким чином, попереднє рішення райсуду залишилося в силі, повідомляє прес-служба Миколи Томенка.

У повідомленні нагадується, що Черновецький "неодноразово звертався до суду з приводу оскарження оцінок його діяльності Томенком".

У цих позовах мер вимагав спростувати інформацію про те, що близькі родичі міського голови займають ключові посади у системі управління Києвом та контролюють питання розподілу власності у столиці, що можна оцінити як "політичну корупцію".

Після поширення цієї інформації, на думку Черновецького, "довіра та повага людей до мене та моєї родини знаходяться під загрозою, отже честь та гідність моя особиста та моєї родини заплямована".

Оболонський райсуд Києва відмовив Черновецькому у задоволенні його вимог. Після цього команда мера звернулася до Апеляційного суду Києва з метою оскарження рішення Оболонського райсуду.

На думку Томенка, позитивом активної позовної діяльності команди Черновецького є те, що в черговий раз судовими органами підтверджуються факти непрофесійної та корупційної діяльності нинішньої міської влади в Києві.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...