Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зварич передумав йти в самоволку і чекає сигнал від Богатирьової

Понеділок, 26 листопада 2007, 12:58

Член тимчасової президії парламенту, представник блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Роман Зварич вважає, що без рішення підготовчої групи по організації роботи Верховної Ради нового скликання не можуть збиратися пленарні засідання.

Про це Зварич сказав в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у понеділок, відповідаючи на питання про те, чи відбудеться у вівторок пленарне засідання Верховної Ради.

"Ми очікуємо ініціативи (по цьому питанню) керівника підготовчої групи Раїси Богатирьової", - сказав Зварич, додавши, що сподівається, що вона виявить таку ініціативу.

У той же час Зварич відзначив, що поки Богатирьова не виступала з подібною пропозицією.

"Завтра не може бути пленарного засідання без рішення підготовчої групи", - сказав Зварич.

Член тимчасової президії парламенту підкреслив, що в даному випадку йому б не хотілося "множити порушення черговим неправовим рішенням".

Зварич підкреслив, що фракції НУ-НС і БЮТ могли б у вівторок прийти в парламент, однак у такому випадку вони б дали "черговий привід для того, щоб нагріти критичну ситуацію в парламенті".

Зварич також відзначив, що на засіданні політради партії "Народний союз "Наша Україна", а також на засіданні політради блоку НУ-НС буде визначена спільна позиція по цьому питанню.

Він також повідомив, що буде рекомендувати політраді "не давати штучних приводів для чергових кризових ситуацій у парламенті".

Як повідомлялося, представники БЮТ у п'ятницю висловили різкий протест проти закриття головуючою на засіданні парламенту Раїсою Богатирьовою пленарного засідання до четверга.

Заступник лідера фракції БЮТ Олександр Турчинов назвав це провокацією і заявив, що БЮТ планує у вівторок взяти участь у засіданні Верховної Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...