Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович перейнявся поверненням до життя ув'язнених

Понеділок, 26 листопада 2007, 13:45

Кабінет міністрів затвердив план заходів щодо забезпечення соціальної адаптації осіб, які відбували покарання в установах позбавлення волі, на період до 2009 року.

Відповідне розпорядження уряду від 21 листопада 2007 року підписано прем'єр-міністром Віктором Януковичем та оприлюднено на сайті Верховної Ради, повідомляє УНІАН.

Уряд зобов'язав міністерства освіти і науки, охорони здоров'я, внутрішніх справ, сім'ї, молоді та спорту та держдепартамент з питань виконання покарань, Раду міністрів Криму, обласні, Київську та Севастопольську міськдержадміністрації кожного півріччя надсилати в Міністерство праці та соціальної політики інформацію про виконання плану заходів.

Зокрема, Мінпраці та інші центральні органи виконавчої влади повинні у другому кварталі 2008 року розробити проект концепції соціальної адаптації осіб, які відбували покарання у вигляді позбавлення волі, на період до 2009 року.

Регіональні органи влади повинні забезпечити функціонування мережі центрів соціальної адаптації осіб, спеціальних будинків-інтернатів, спеціальних відділень при інтернатних установах і спеціальних гуртожитків з урахуванням фінансових можливостей та регіональних потреб.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування