"Регіонали" не купували НУНСівців, бо 10 мільйонів для них – "не гроші"

Понеділок, 26 листопада 2007, 14:19

Депутат фракції Партії регіонів Тарас Чорновіл спростовує заяви членів Блоку Юлії Тимошенко про те, що "регіонали" спеціально відклали засідання Верховної Ради, щоб затягти створення "помаранчевої" коаліції.

"Нарешті немає тих розповідей, що Партія регіонів спеціально відтягує час, щоб перекупити депутатів", - сказав він в ефірі радіо "Ера", повідомляє Ліга.

"Я не проти того, щоб була створена "помаранчева" коаліція. Не зможуть створити, необхідно спробувати створити широку коаліцію. Це не сподобається ні нашим, ні їхнім виборцям, але тоді в нас залишається тільки одна альтернатива - рік жити без коаліції", - додав Чорновіл.

На його думку, зараз необхідне досягнення домовленостей усередині "Нашої України - Народної самооборони".

"Просто сказали (НУНС) через тиждень, зможуть вони зібрати достатню кількість підписів, чи не зможуть. Якщо ні - просто краще тоді припинити переговори по "помаранчевій" коаліції, оскільки так тягти, як це робили в 2006 році, уже немає ресурсів у державі", - сказав він.

"Подивіться просто на список депутатів, які у НУНС не підписалися (під створенням коаліції з БЮТ). Мені здається, що купити їх неможливо. Мені здається, що це люди набагато багатші, ніж більшість українських політиків і абсолютна більшість українських громадян. Для них, що 3, що 5, що 10 млн. Це говорячи, по правді, не є грошима", - додав Чорновіл.

Говорячи про причини непідтримки "помаранчевої" коаліції низкою депутатів, він припустив, що вони просто злякалися "колосального бажання Тимошенко одержати владу".

"Ті процеси, що відбуваються в Україні, пов'язані з внутрішніми факторами не тільки в секретаріаті президента, а і з самою Тимошенко. З її колосальним бажанням влади: за будь-яку ціну і будь-які жертви і методами - тільки жертви повинні бути чомусь з іншої сторони. Це і відвернуло людей, які просто злякалися, що результати можуть бути фатальними", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:16
фотоУ Львові за хабарі підробляли інвалідність військовозобов’язаним – ДБР
16:16
Понад 94% українців довіряють ветеранам, які повернуться з великої війни. Опитування
16:14
фотоУкраїна отримала 18 модульних мостів американської компанії Acrow
16:12
відеоПерші хвилини після ракетної атаки РФ на Дніпро потрапили на бодікамери поліції
16:06
Одещина знову зазнала ракетного удару РФ: є пошкодження інфраструктури та поранений
16:02
фотоЗ’явилися супутникові знімки наслідків ракетних ударів ЗСУ по аеродрому "Джанкой"
15:42
Какао б'є нові рекорди: ціни перетнули межу в 11 тисяч доларів
15:31
ФОТО"Я зворушений підтримкою українців". Режисер "20 днів у Маріуполі" привіз Оскар в Україну
15:30
Іран не планує відповідати Ізраїлю після останньої атаки – ЗМІ 
15:08
ФОТОПрезидент розписався на легендарній стелі Донецької області, яку раніше зафарбували активісти
Усі новини...