Симоненко звинувачує Ющенка в облозі з метою спалення на вогнищі

Понеділок, 26 листопада 2007, 14:40

Лідер Компартії Петро Симоненко вважає, що затягування створення демократичної коаліції та будь-якої іншої коаліції відбувається за ініціативи президента Віктора Ющенка.

"Мета президента Ющенка очевидна – скасування політичної реформи, ліквідація парламентаризму в Україні і встановлення президентського абсолютизму, як форми державного устрою", - заявив Симоненко.

"Йому не потрібна працездатна і ефективна Верховна Рада, йому не має діла до волі народу – йому потрібна абсолютна влада", - додав він.

Симоненко переконаний, що сьогодні, "коли президентський "бліцкриг" проти парламентаризму не дав бажаних для нього результатів – люди не підтримали зухвалість і брутальність політики Ющенка, - розпочалася політична "облога" Верховної Ради".

"Кінцева мета політичної "осади" парламенту – його повна дискредитація в очах наших громадян, створення у людей ілюзії необхідності "міцної руки", черговий незаконний розпуск Верховної Ради, введення президентського правління та забезпечення переобрання Ющенка на другий термін", - заявив лідер КПУ.

"Якщо ми разом не зруйнуємо цей сценарій розвитку подій, то невдовзі на Хрещатику "кістлява рука" націоналізму запалить "костри політичної інквізиції", - попередив Симоненко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News