Тимошенко святкує "день варення" "у підпіллі"

Вівторок, 27 листопада 2007, 09:09

У вівторок свій день народження відзначає лідер БЮТ Юлія Тимошенко - їй виповнюється 47 років.

За словами її близьких соратників і колег по партії, у цей день Тимошенко намагається взагалі не виходити в люди.

Тому зазвичай ховається у квартирі своїх батьків у Дніпропетровську, пише газета "Сегодня".

Втім, цього року, за словами члена БЮТ Миколи Сивульського, політична ситуація зобов'язує Тимошенко бути в Києві, "але теж "у підпіллі".

Перша помічниця Тимошенко Ольга Трегубова повідомила: "У мене є інформація, що її взагалі не буде. На день вона зникне з поля зору. Але вона буде тут, до неї приїхала мама".

Член БЮТ і близький соратник Сергій Терьохін говорить, що у БЮТ є чітка позиція: день народження або будь-яка інша урочистість - особиста справа кожного: "Саме тому зазвичай від імені фракції ми вітаємо великим букетом троянд".

З опитаних виданням більше десятка "бютівців" спеціальний подарунок підготувала тільки Наталя Королевська.

Вона розповіла, що до дня народження Тимошенко підготувалася за чотири місяці і ще влітку замовила в українського скульптора Михайла Цвєткова невелику скульптуру.

Вона вирішила зберегти інтригу, і відмовилася повідомити, що саме вона зображує. Лише запевнила, що точно не саму іменинницю.

Інші "бютівці" готують квіти, причому, в основному червоні троянди. "Я піднесу їй букет майже у вигляді символу БЮТ: червоні троянди, у середині яких буде кілька білих квітів. Щоб було цікаво", - розповів Андрій Шкіль.

Привітання Тимошенко одержить і від одного з головних своїх опонентів - "регіонала" Тараса Чорновола.

"Це все-таки людина, з якою я персонально знайомий. Я її, звичайно, привітаю... через внутрішню експедицію парламенту, що доставить їй звичайну листівку. Але особисто я вітати або подарунки дарувати не буду, якби це сталося, вона б мене неправильно зрозуміла", - пояснив Чорновіл.

Виданню також вдалося з'ясувати, що не забув про іменини тещі і зять Тимошенко, Шон Карр: "Я дуже люблю сюрпризи, і готую його зараз. Мені б не хотілося розкривати таємниці, але це буде щось тепле і цікаве".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News