Один непідписант із НУНС уже сховався за кордоном

Вівторок, 27 листопада 2007, 10:15

На засіданні політради партії Народний союз "Наша Україна" у вівторок планується остаточно сформулювати коаліційну угоду.

Про це повідомив газеті 24 один з непідписантів угоди Микола Оніщук.

Член "НУ-НС" Олесь Доній вважає засідання політради спробою глави президентського секретаріату відігратися за свою поразку в минулий четвер на зустрічі фракції "НУ-НС" з Віктором Ющенком, у результаті якої кандидатом у спікери ВР був висунутий В'ячеслав Кириленко, а не фаворит Банкової і прихильник широкої коаліції Іван Плющ.

На його думку, можлива якщо не пряма, то опосередкована ревізія домовленостей про створення демкоаліції, мета якої – затягування часу.

"Супротивники демкоаліції можуть переписати коаліційну угоду таким чином, що вона стане неприйнятною для інших членів блоку або для БЮТ", – припустив Доній.

Водночас Станіслав Довгий, який також не підписав угоду, за інформацією газети, виїхав на лікування за кордон.

У той же час працівник прес-служби НУ-НС Руслан Шеленко у коментарі "Українській правді" не зміг відповісти на питання, скільки людей у НУ-НС досі не підписали коаліційну угоду з БЮТ.

Водночас він підтвердив, що питання коаліції та підписання угоди з БЮТ розглядатиметься на політраді у вівторок.

Як відомо, раніше Зварич заявляв, що ще двоє непідписантів з НУ-НС мають поставити свої підписи під угодою найближчим часом.

У свою чергу у вівторок один з непідписантів Юрій Єхануров запропонував суттєво доопрацювати коаліційну угоду з БЮТ, а Ігор Кріль розкритикував керівництво НУ-НС і БЮТ за "змову" заради "дерибану посад".

***

Раніше член НУ-НС Микола Оніщук повідомляв, що у політраді передбачається участь президента Віктора Ющенка.

Водночас у прес-службі НУ-НС у вівторок "Українській правді" сказали, що про участь президента поки нічого невідомо.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування