Черновецький уже дістався зі своїм детектором брехні до начальників ЖЕКів

Вівторок, 27 листопада 2007, 10:45

Мер Києва Леонід Черновецький запропонував перевірити професійність начальників ЖЕКів на детекторі брехні.

Про це він сказав на чергових громадських слуханнях у Київ міськдержадміністрації, де обговорювалась робота столичних ЖЕКів, пише газета "Хрещатик".

Крім якості роботи ЖЕКів, на слуханнях порушили питання професійної придатності та порядності їхніх начальників.

Для цього жеківським керівникам запропонували перевірити себе на детекторі брехні, щоб дізнатися, чи відповідає ставлення до роботи інтересам та потребам мешканців.

Із 149 начальників ЖЕКів на детектор згодилися лише двоє, пише газета, зазначаючи, що вони та один із чотирьох претендентів на посаду начальника ЖЕКа "іспит витримали".

Водночас, за словами Черновецького, невдовзі “правдиву” процедуру доведеться пройти всім: і начальникам ЖЕКів, і претендентам на цю посаду.

Мер наголосив, що начальник ЖЕКа передусім має бути хорошим адміністратором, господарем і мати моральні цінності.

Черновецького схвилювало також небажання начальників ЖЕКів спілкуватися: розповідати про свої проблеми, звертатися з питаннями чи пропозиціями.

У свою чергу начальник Головного міського управління житлового господарства Володимир Стороженко повідомив, що до кінця листопада підготують графік співбесід з начальниками усіх столичних ЖЕКів, а також пропозиції про підвищення зарплати двірникам — вона має бути не меншою ніж 2 тис. грн.

“Якщо для цього потрібні будуть додаткові кошти, ми їх знайдемо”, — пообіцяв мер.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування